antrasit gri boya Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Gri rengi oluştururken parafin ve siyahın cenahı keşik eklenen vesair renklerden yeğin olarak kullanılan renk alt tonu olarak öne çıkar. Renk formulünde yeşil nicelikı ali ise yeşil ast tonlu olabilir, kırmızı nicelikı yüksek ise pembe madun tonlu evet olarak düşünebilirsiniz. En çok yeğleme edilen gri duvar boyası renklerine bakış atın, dekorasyon blogları ve dergilerinden fikir cebin. Gri Renk Duvar Boyası Ne Odalarda Yeğleme Edilebilir?

Parafin duvarlarla evet da sarı veya zer kabilinden sair bariz renklerle kontrast oluşturmadığı midein odanın elan koskocaman görünmesini sağlayacaktır. şayet çok fosforlu olmayan koyu renk güpürlarınız var ise, evinizi “bejleştirmek” olarak da bilinen bu etkiyi yaratmak yürekin bunları evinizde vurgu olarak kullanabilirsiniz!

Özel dizaynı sebebiyle biricik mülkiyet ile kolaylıkla 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza elan konforlu sefer imkanı esenlar.

Bunun kanatı nöbet imdi boya matikler ile istediğiniz renk koduna nazaran renk karıştırılarak üretimi bünyelabildiği bâtınin çıktı henüz farklı renklerinde tercih edildiğini gözlemeleyebiliyoruz.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz hoş renklerden birisi. Ancak kasvetli bir platform yaratmamak bâtınin çok dikkat etmeniz gereken renklerden bile birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok özen etmeniz gerekmektedir.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir üslup katacağından dekorasyonda uyulması gereken kuralların bilinmesi gerekir.

Mekân karıni aydınlatmada antrasit duvar boyas antrasit renkli lamba abajurları veya kıç lambaları odanın ışıklandırma karakterini belirleyebilir.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk bakışta aşhane ve banyo dekorasyonunda katı tercih etmeyeceğiniz renkler kabil gelebilir. Bu alanlarda arı ve mazbut bir görünüm elde etmek isteseniz dahi kolayca kirlenen ve izleri anında ortaya çıkaran beyaz rengi tercih kılmak istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi giymek ciğerin deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans ya da seramikleri antrasit ya da antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada seçebilirsiniz.

Antrasit renk koltuklarınız sinein onat bir halı rengi seçer dikkate almanız müstelzim birkaç faktör bulunmaktadır. İşte antrasit renk koltuklarınıza akla yatkın halı renkleri karşı temelı öneriler:

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu model yardımıyla dışarı tahliye edilmesi sağlanır.

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri majör bir öneme sahiptir. Möble ile duvar kaplamaları ve dayanak malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara yanıltıcı bir hava yuvarı kazandırır.

çağdaş ve minimal dekorasyon tarzının vazgeçilmez duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok kesif tercih edilmese de cihan genelinde sık sık yeğleme edilen duvar rengi tonları ortada arsa almaktadır.

Hafif Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan vesair bir renk grubu da sprey boya sessiz tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit antrasit renk tonları koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Farklı format ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda sinerjilü bir ağırlık yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri bile bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page